logo de dieze
Privacy
Welkom
Wij kunnen
Wie kiest ons
Wie zijn wij
Werk
Certificaten
Contact
logo iso en vca
subpagina afbeelding
Ervaren leiderschap met passie voor techniek

Sinds februari 2006 zwaaien Ton Leftew en Wim Pijnappels de scepter bij Machinefabriek De Dieze BV.


Al meer dan veertig jaar biedt Machinefabriek De Dieze B.V. technische ondersteuning aan een verscheidenheid van bedrijven. Sinds februari 2006 zwaaien Ton Leftew en Wim Pijnappels de scepter bij Machinefabriek De Dieze BV.  Het bedrijf assisteert de technische diensten met allround monteurs en op maat gemaakte onderdelen. Daarnaast maakt De Dieze ook machines naar klantspecificatie.

Machinefabriek De Dieze B.V. stelt haar technische vakmanschap ter beschikking aan bedrijven in verschillende sectoren van attractieparken tot de zware scheepsbouw. De klanten zijn o.a. De Efteling, Heineken, Royal Leerdam, Nutricia, Alabastine, Mars en Wärtsilä maar ook in het MKB verdient het bedrijf haar sporen. Technisch bedrijfsleider Wim Pijnappels: “Wij bieden al jaren ambachtelijk vakmanschap, waarbij we natuurlijk wel gebruik maken van moderne technieken. Constructiebankwerk, plaatwerk, mechanische verspaning: onze ervaren vakmensen voorziet iedere klant van het gewenste draai-, frees- en knipwerk, constructie- en laswerkzaamheden. Doordat wij naast onze monteurs een volledig ingerichte werkplaats hebben, kunnen we de lijnen kort houden en verliest de klant weinig kostbare productietijd.”

Ervaren onderhoudsmonteurs zijn inzetbaar voor projecten zoals montage, groot onderhoud of revisie. Maar ook voor een permanente ondersteuning van de technische dienst. Algemeen directeur Ton Leftew: “Bedrijven besluiten steeds vaker hun eigen technische dienst in te krimpen tot een groep die het dagelijks onderhoud doet en de onderhoudsprojecten voorbereidt. Voor deze projecten of grote revisies sturen wij dan een team van ervaren mechanische onderhoudsmonteurs daarnaast kunnen wij ook assisteren met de voorbereiding en begeleiding van de projecten.”

Machinefabriek De Dieze B.V. bouwt ook machines volgens de specificaties van de klant. Leftew: “Inovatief als onze engineers zijn, zoeken zij samen met de klant naar de beste oplossingen. De klant vertelt wat hij voor ogen heeft, wij werken die ideeën uit in schetsen, 2D/3D Cad tekeningen en eventueel een proefmodel. Ons professionaliteit doet niet onder voor dat van grotere ondernemingen en ons flexibiliteit niet van kleinere bedrijven. Daarnaast zijn wij een stuk veelzijdiger dan de vele bedrijven in onze branche. Voor onze klanten ook fijn, want alles wat zij zoeken is bij ons op één adres te vinden.”


>> Terug naar overzicht
Ketelaarskampweg 19 | Postbus 2301, 5202 CH 's-Hertogenbosch | (073) 621 64 08 |  info@dedieze.nl

Voor onze privacyverklaring klik in verticale menubalk op Privacy

Sitemap | W3C Validatie