logo de dieze
Welkom
Wij kunnen
Wie kiest ons
Wie zijn wij
Werk
Certificaten
Contact
Downloads
logo iso en vca
subpagina afbeelding
Full-service technische partner

De Dieze is een technisch dienstverlener met de focus op full-service dienstverlening. Van engineering tot onderhoud en alles daartussenin, wij denken met je mee en bieden een technische ondersteuning in de breedste zin van het woord.

Onze roots liggen in de scheepsbouw, maar rond 1970 vonden er intern ontwikkelingen plaats die er voor zorgden dat we ons hebben gespecialiseerd binnen industrieel onderhoud en het produceren van complexe machineonderdelen. Kernwaarden

- Flexibel

- Kwaliteit

- Maatwerk

- Totaaloplossing


Wij staan klaar voor bedrijven in verschillende sectoren. Van attractieparken tot de zware scheepsbouw. De Efteling, Heineken, Royal Leerdam, Nutricia, Alabastine, MBI, Vandersanden en Wärtsilä bijvoorbeeld, maar ook binnen het MKB hebben we mooie projecten moeten doen. Wij combineren ambachtelijk vakmanschap met moderne technieken. Doordat wij naast onze monteurs een volledig ingerichte werkplaats hebben, kunnen we de lijnen kort houden en verliest de klant weinig kostbare productietijd. Van klein tot groot en in alle materiaalsoorten, wij zijn sterk in maatwerk en totaaloplossingen.


> Terug naar overzicht
Ketelaarskampweg 19 | Postbus 2301, 5202 CH 's-Hertogenbosch | (073) 621 64 08 |  info@dedieze.nl

Voor onze privacyverklaring klik in verticale menubalk op Downloads

Sitemap | W3C Validatie