logo de dieze
Welkom
Wij kunnen
Wie kiest ons
Wie zijn wij
Werk
Certificaten
Contact
Downloads
logo iso en vca
subpagina afbeelding
Historie

Onze oorsprong ligt in 1965. We danken onze naam aan de gelijknamige rivier die langs het bedrijf stroomt. Hielden we ons aanvankelijk bezig met jachtbouw, gaandeweg vond er een ontwikkeling plaats die in 1970 leidde tot een concentratie op industrieel onderhoud en het produceren van complexe machineonderdelen.

Vanuit alle denkbare branches weten opdrachtgevers ons te vinden. Zo zijn wij actief voor de industrie van -food- tot grafische sector-, voor brouwerijen, attractieparken en vele andere sectoren. Daarmee onderstrepen we dagelijks het veelzijdige karakter dat de onderneming kleurt.

Vindingrijkheid is één van onze sterke kanten. In de afgelopen jaren hebben we een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Natuurlijk kunt ook u, als opdrachtgever, daarvan meeprofiteren. We zijn graag uw partner en hechten aan een persoonlijke werkwijze.
Onze dienstverlening is ook gericht op reparatie, revisie en onderhoud van installaties. De werkzaamheden kunnen plaatsvinden op lokatie of in onze werkplaats.

Omdat wij een eigen machinefabriek hebben, zijn we in staat om een breed assortiment aan onderdelen met zeer korte levertijden te produceren. Dit met alle denkbare keur classificaties.
U kunt ons uw ontwerp geheel uitgewerkt aanleveren, maar -met de afdeling Engineering- kunnen we de ontwerpfase ook geheel van u overnemen. Voor elke branche zijn oplossingen op maat mogelijk. Dat houdt in: voor de meest uiteenlopende toepassingen, in kleinere en grotere series maar ook als unieke producten. Deel- én totaalprojecten legt u zo vertrouwd in één hand. We vervaardigen alle denkbare constructies. Opslagtanks, persen, mengers, transportbanden, de diversiteit in productietechnieken biedt mogelijkheden voor elke opdracht. Samenwerken met De Dieze Specialisten in techniek is altijd kiezen voor het beste resultaat.

 


> Terug naar overzicht
Ketelaarskampweg 19 | Postbus 2301, 5202 CH 's-Hertogenbosch | (073) 621 64 08 |  info@dedieze.nl

Voor onze privacyverklaring klik in verticale menubalk op Downloads

Sitemap | W3C Validatie