logo de dieze
Welkom
Wij kunnen
Wie kiest ons
Wie zijn wij
Werk
Certificaten
Contact
Downloads
logo iso en vca
subpagina afbeelding
Leerling machinaal verspaner

Functieomschrijving

Voor onze modern ingerichte machinale verspaningsafdeling zijn we op zoek naar een Leerling machinaal verspaner. Op deze wijze willen we een bijdrage leveren in de strijd tegen de jeugdwerkeloosheid. De leerling wordt zowel intern als extern opgeleid tot een bedreven Allround verspaner die zowel CNC, Teach-in en conventioneel kan verspanen.

Functie-eisen

Voor deze leerwerkplek zoeken we iemand met minimaal een VMBO Kaderberoepsgerichte Leerweg diploma Metaaltechniek. Ook zal je super gemotiveerd moeten zijn om deze pittige leertraject te doorlopen.
We zijn gevestigd op het industrieterrein De Rietvelden te 's-Hertogenbosch welke met het openbaar vervoer moeilijk te bereiken is. Je zal dus in het bezit moeten zijn van eigen vervoer.

Korte bedrijfsomschrijving

Machinefabriek De Dieze is sterk in het leveren van onderdelen en diensten voor industrieel onderhoud en heeft daarbij de beschikking over een zeer goed modern ingerichte werkplaats en niet onbelangrijk uitstekende gemotiveerde vaklieden, gevestigd in ‘s-Hertogenbosch ofwel Den Bosch. Door de jaren heen is onze kennis van industrieel onderhoud alleen maar gegroeid. Wij hebben een uitgebreid pakket van disciplines waaronder machinale verspaning, constructiewerk, plaatwerk, laswerk, waterjetsnijden, lasersnijden, engineering en assemblage/montage.

Vanuit alle denkbare branches kiezen opdrachtgevers voor ons. Zo zijn wij actief voor de industrie van -food- tot zware machinebouw-, voor brouwerijen, attractieparken, offshore, scheepsbouw en vele andere sectoren.

Wij streven naar diversiteit, flexibiliteit en korte levertijden.


> Terug naar overzicht
Ketelaarskampweg 19 | Postbus 2301, 5202 CH 's-Hertogenbosch | (073) 621 64 08 |  info@dedieze.nl

Voor onze privacyverklaring klik in verticale menubalk op Downloads

Sitemap | W3C Validatie